divendres, 4 d’octubre del 2019

SOM LA CLASSE DELS DINOSAURES!

Les primeres setmanes de curs són bàsiques per començar a treballar la consciència de grup i la cohesió del mateix. Per això, un dels primers pasos és decidir el nom de classe, allò que ens donarà una identitat comuna a tots i totes. Com ja sabreu, som la classe dels dinosaures i amb aquesta entrada de blog vull que coneixeu quin ha estat el procés d'elecció d'aquest nom. 

Vàrem començar una conversa en la qual cada infant, o més bé aquells que volien, proposava quin nom li agradaria que tingués la nostra classe... Mentrestant, jo anava apuntant totes les opcions a una fulla (és un bon moment per mostrar als petits la funcionalitat de l'escriptura). A la foto podeu veure algunes de les idees que varen sorgir...


Uns dies desprès, en arribar a l'aula, es varen trobar amb unes imatges penjades, les quals representaven totes les idees que dies anteriors havien expressat ells mateixos. Com que només ens podíem quedar amb un nom, cada nen i nena va aferrar un gomet en aquell que més li agradava i desprès de fer el recompte vàrem observar que hi havia una imatge que tenia més gomets que les altres... la dels dinosaures!


I així és com vàrem fer els dibuixos que tenim penjats a la finestra per mostrar-vos a vosaltres, les famílies, i a tota la comunitat educativa que som la classe dels dinosaures!


Segur que aquest nom ens durà a fer molts d'aprenentatges significatius al llarg del curs... de moment, gràcies al nostre company Sebas, que ens va mostrar un petit ou de dinosaure que va fer a casa quan estava malalt, hem après com neixen i, a més, hem estimulat la nostra motricitat fina fent ous amb plastilina.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada