dimarts, 31 de març del 2020

DIMARTS 31 DE MARÇ

BON DIA!! =)

Per avui dimarts hem pensat que podeu dur a terme una dinàmica en família. Com sabeu, al llarg del curs hem fet algunes dinàmiques per aconseguir una major cohesió del grup. Aquestes ens ajuden a conèixer-nos millor, a fer vincles afectius i a crear un sentiment de grup, estimant-nos i respectant-nos. En aquest cas, i perquè no sigui molt difícil, us proposem dur a terme una de les que hem fet a l'escola i que sense dubte és de les que més agrada als petits i petites: l'abraçada musical.

Ara bé, en què consisteix aquesta dinàmica? Doncs és molt senzill, només necessiteu triar una cançó que us doni molts d'ànims, posar-la ben fort i ballar! Una vegada comenci a sonar la música algú s'ha d'encarregar de tenir el control d'aquesta per anar aturant-la quan li vingui de gust. La consigna que li donarem als participants és que quan la música s'aturi s'han de donar fortes abraçades. 

Després us proposem que torneu a la calma poc a poc i fent un cercle entre els participants parleu de com us heu sentit, expliqueu com us fa sentir que algú us doni una abraçada o en quins moments ens agrada que ens les donin.

Aquí teniu un vídeo de quan vàrem fer la dinàmica al cole!


Espero que gaudiu molt del ball i les abraçades!!


A continuació us deixo les recomanacions per a les sessions de música i d'anglès d'aquesta setmana:

Good morning!!! How are you? Aquesta setmana us proposo seguir treballant activitats de pasqua en anglès. Podeu tornar a escoltar la cançó "The Easter bunny bop" i crear les vostres orelles de conillet de pasqua. Aquí teniu algunes idees de com fer-ho. A més, si us veieu amb ganes, us proposo organitzar un EASTER EGG HUNT (recerca d'ous de pasqua) a casa. Segur que els hi encantar buscar els ous de xocolata i mejarse'ls després. Yummy!!


               


Tanmateix, per a Música, na Peligros ens convida a escoltar l'audició "L'aprenent de bruixot" de Paul Dukas i plasmar en un dibuix allò que ens provoqui la cançó.


Que passeu bon dia, famílies :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada