dimecres, 20 de maig del 2020

DIMECRES 20 DE MAIG

BON DIA!! =)

Avui dimecres us proposem dur a terme una activitat, o més bé un joc molt divertit. Com que a l'ambient d'Avui seré tenim tot un armari de disfresses i a més, l'objectiu principal de l'ambient és que els infants es converteixin en tot allò que vulguin, anem a centrar-nos en les professions. Avui serem bombers/es, cambrers/es o doctors/es gràcies a un meravellós joc en família!

Per jugar a aquest joc necessitem unes targetes amb els dibuixos de cada professió i unes cintes per mantenir aquestes targetes al cap, de forma que cada participant no pugui veure la targeta que li ha tocat. Aquí teniu les setze targetes del nostre joc!!


Com sempre us diem, us proporcionem les targetes per aquells que puguin i vulguin imprimir-les. Si no és el vostre cas, sempre podeu treure la vena artística i dibuixar entre tota la família les targetes amb les diferents professions, siguin aquestes que jo he posat o les que vosaltres vulgueu.


Una vegada que tinguem el nostre material preparat, us convidem a que feu un repàs de cadascuna de les professions. Podeu parlar de quina vestimenta necessiten per dur-la a terme, si necessiten algunes eines específiques, de les diferències que hi ha entre unes i altres... I com no, podeu demanar als vostres fills i filles quina pensen que serà la seva professió en un futur! Sí, sabem que són petits i encara queda molt per això, però de vegades tenen respostes molt curioses i divertides a aquesta pregunta!

Ara que ja teniu més informació de totes les professions és hora de jugar! Cadascun haurà de col·locar una targeta a la cinta del cap i, per torns, anar fent preguntes als altres per esbrinar la professió que ens ha tocat. Entre aquestes preguntes podem demanar si fa servir un martell o un estetoscopi, si empra un davantal o un casc o fins i tot quines accions fa.

Mireu, na Priscila i jo hem estat jugant al joc!


Esperem que passeu una bona estona en família!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada