dilluns, 1 de juny del 2020

DILLUNS 1 DE JUNY

BON DIA!! =)

Sabeu quin dia és avui? 1 de juny!! Com passa de ràpid el temps, sembla que fa dos dies que començàvem aquest curs ple d'emocions. Arriba juny i comencem amb els preparatius de final de curs. En aquest moment, estaríem a l'escola programant activitats d'aigua, sortides a la platja i com no, la festa de final de curs.

Malauradament aquest final de curs no serà com l'esperàvem. La situació en la qual ens trobem ens fa impossible gaudir de tots aquests moments que imaginem. Però tranquils, la nostra imaginació sempre va per davant i hem trobat una solució! Anem a fer una festa de final de curs com toca, amb ball i tot!

Na Priscila i jo hem pensat que com que no podem dur a terme la festa i el ball de final de curs, ho farem amb els recursos que la tecnologia ens ofereix i que ens han ajudat molt en aquest temps de comunicacions telemàtiques i a distància. La idea consisteix a fer un vídeo-muntatge intercalant trossos de vídeos dels petits i petites fent el ball. Per posar-vos la tasca més fàcil, hem cercat la següent coreografia de la cançó que emprarem per a fer el vídeo-muntatge. Com podeu veure és una cançó molt moguda i amb passes senzilles per si sou com jo, que tinc poques habilitats com a ballarina!


Avui la proposta que us oferim és una mica més elaborada. Segur que no la podeu acabar en un dia, però no us preocupeu, teniu fins al 12 de juny per enviar-nos el vostre vídeo. Sabem que molts de vosaltres ja heu començat a treballar i teniu menys temps per dedicar-li a les nostres propostes. Per això us demanem un últim gran esforç per poder elaborar aquest vídeo-muntatge. Serà una meravellosa forma d'acabar el curs amb un record que tindrem per sempre.

Necessitem la vostra col·laboració més que mai famílies!
Esperem els vostres vídeos! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada