diumenge, 22 de març del 2020

ÁNIM FAMÍLIES!

Ja duem una setmana a casa i estic segura que haureu passat per moments pitjors i per sort, d'altres millors!
Encara així, segurament hagin dies en què els petits i les petites es sentin malament, vulguin sortir i no entenguin perquè no es pot, per molt que li heu explicat que no es pot. Per a aquests dies, vull compartir amb vosaltres les imatges d'aquest conte que he trobat i que em va semblar una molt bona manera de fer-li-ho entendre als més petits. 















Veient com està evolucionant la situació i veient que segurament hàgim d'estar més temps a casa, només em queda donar-vos les gràcies per tot el que feu a casa, amb els nens i nenes, mantenint el contacte amb nosaltres, amb els vostres treballs, ja sigui a distància o anant cada dia i exposant-vos... Gràcies per quedar-vos a casa i fer tot allò que està a les vostres mans perquè això acabi el més aviat possible. I ànim, molt d'ànim, que ja queda un dia menys perquè ens vegem!

2 comentaris:

  1. Muchas grácias a ti Maria, por que este contacto diario hace que los niños sigan manteniendo ese vínculo que has creado con ellos. Es muy bonito ver como cada día mi peque te nombra un montón de veces, a ti y a sus compañeros.

    ResponElimina
  2. Somos una familia, hemos compartido muchas horas juntos y todavía tenemos que compartir muchas más, aunque sea en la distancia!! :)

    ResponElimina