dilluns, 23 de març del 2020

DILLUNS 23 DE MARÇ

BON DIA!! =)

Comencem una nova setmana, això significa que cada vegada estem més a prop de recuperar la normalitat i tornar a les nostres rutines. Espero que seguiu bé i que no decaiguin els ànims, és important cercar coses polides en aquests moments tan durs... Per això, avui l'activitat proposada està relacionada amb l'ambient de SOM ARTISTES. Cal posar-li color als dies grisos!

La primera cosa que podeu fer és visitar un museu... no no, no heu de sortir de casa per això!! Amb la situació viscuda, són molts els museus que han posat a la nostra disposició les seves obres. En aquest cas, hem pensat que la millor manera d'accedir a tots aquests és per mitjà de l'aplicació de Google Arts & Culture. Aquí us deixo l'enllaç per accedir:


A més, dins d'aquesta aplicació teniu una opció molt interessant: podeu cercar obres elegint un color! Per què no ho proveu? 

Què us sembla? Quina és la obra que més ha agradat al teu fill o filla? Quin sentiment us provoca? De segur que ha identificat molts de colors i formes geomètriques! I ara... per què no intenteu reproduir-la? A l'ambient, n'Ana ens ha presentat molts d'artistes al llarg del curs, aquí teniu alguns exemples:

          Joan Miró                                              Wassily Kandinsky
  
Per fer-lo podeu emprar com sempre la vostra imaginació i fer servir qualsevol material que tingueu per casa: fulles en blanc, de color, cartolines, cartró, trossos de paper, pedres, fulles, plastilina... Fins i tot, si elegiu tempera o qualsevol material que es pugui mesclar, podeu experimentar i descobrir com es formen els colors secundaris!

Gaudiu de l'expressió plàstica i aprofiteu també no només per copiar una obra ja existent, sinó per convertir-vos en vertaders artistes i fer la vostra pròpia!

Que passeu un bon dilluns, espero les vostres fotos al llarg del dia :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada