dilluns, 23 de març del 2020

Fotos del dia 23/03/2020

Avui comparteixo amb vosaltres no només les imatges que he rebut al llarg del dia d'avui, sinó també algunes que vaig rebre el cap de setmana. Gràcies per continuar en contacte famílies.

CASIAN

En Casian no tenia llenties a casa, així és que varen plantar mongetes.
Després, va cuidar la seva planta que es diu "Orquídia" i sabeu què? no la rega amb aigua com fem nosaltres amb les nostres plantes de l'escola, sinó que li posa dos cubs de gel a la setmana!






Avui han dedicat el dia també a plantar julivert i un petit arbre i també han fet exercici, súper important aquests dies!





TUDOR


En Tudor també ha fet molta feina aquests dies i ha volgut compartir amb tots i totes aquestes imatges.







DANIEL

En Daniel va construir el Castell d'Eivissa amb peces... us heu fixat en els ninots? estan vigilant perquè no vengui el virus, estem ben protegits!


Mirau quina bona idea per fer a casa en família, us podeu mesurar i apuntar-lo!


A més, ha fet la feineta d'avui i per això ha elegit la obra "Gothic church on a Rock by the Sea" de Karl Friedrich Schinkel (1815). 
Mireu quin artista el nostre company!





LARA

Na Lara també ha fet la seva obra d'art i, a més, ha fabricat el seu propi calendari per veure quin dia de la setmana és, com a classe! 
Bravo famílies, teniu recursos per tot!




OLIVIA


Na Olivia també ha fet molta feina a casa, mireu quantes! 




PARI


Na Pari no vol perdre un segon de sol i ha aprofitat el seu jardí per fer una bona xocolatada i mirar el conte del Coronavirus.
A més, també s'ha convertit en artista, mireu quin faristol improvisat, de veritat que cada dia em sorpreneu més i més!




NEO


En Neo sap molt i molt de monuments perquè és una de les propostes que més li agrada de l'ambient. Per això, ha representat l'Aqüeducte de Segòvia, un dels monuments que vàrem tenir a la proposta de l'aula i que, a més, coincideix amb el lloc de procedència d'alguns dels seus familiars.


Bona nit :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada