dijous, 30 d’abril del 2020

Fotos del dia 30/04/2020

ALEXIA

 N'Alexia ha escollit la sirena per fer el trencaclosques de Divermates.



Ha practicat les lletres a una safata i desprès les ha repassat en una fulla.



I, a més, ha continuat treballant l'associació nombre-quantitat amb els gots que vàrem emprar a l'activitat de construccions. Molt ben pensat!


LUCÍA MOLINA

Sembla que la sirena és un dels dibuixos que més us han agradat de l'activitat del trencaclosques. Na Lucia també ha pintat la seva i així de polida li ha quedat amb tants de colors!





GABRIEL

En Gabriel ens envia aquesta foto per saludar-nos!


LUCÍA ESTEBAN

Aquí podem veure l'elefant que ha pintat na Lucía Esteban per al seu trencaclosques i com cerca els números per tornar a reconstruir la imatge!







CASIAN

En Casian ha practicat les lletres que ens tocaven avui amb arròs amb blau i vermell. Desprès ha fet les feinetes i s'ha fixat molt bé en quins nenes son de la seva classe i qui són de la classe dels ninjes.






ÁLVARO

Aquí tenim l'art efímer de n'Álvaro. Han emprat material natural que han trobat per casa i algunes joguines per fer aquest mandala tan preciós.



Per fer el trencaclosques de Divermates n'Álvaro ha elegit l'elefant. Ha fet una gran feina i així de feliç ens la vol mostrar!



Per treballar la lletra I i la J n'Álvaro ha fet una gran feina: han practicat amb farina, han pensat paraules que comencen amb aquestes lletres, han fet la feineta i, a més, han aprofitat la pissarra per construir paraules.



Bona nit i feliç pont :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada