divendres, 29 de maig del 2020

DIVENDRES 29 DE MAIG

BON DIA! =)

Ara sí que sí, ens acomiadem del mes de maig i ho fem amb energia perquè avui us portem una nova activitat de Psicomotricitat! Sabem que us agrada molt veure fotos i vídeos de quan estàvem a l'escola, per això podeu anar a la darrera entrada de psicomotricitat per tornar a visualitzar el vídeo d'una de les sessions que vàrem fer quan estàvem tots junts al cole. 

Tant si vareu tenir l'ocasió de fer l'activitat proposada dies enrere com si no, avui teniu una nova oportunitat per posar en marxa les vostres habilitats motrius, la coordinació i l'equilibri. El material i la preparació són senzills, només necessitareu unes simples línies dibuixades amb guix o amb cinta adhesiva, per exemple. La forma i el color de cada línia la deixem a la vostra elecció, teniu en compte que de la forma d'aquestes dependrà la dificultat del recorregut. 

Font: apoyo-preescolar
Font: handonaswegrow

Quan ja tingueu el vostre circuit preparat, és moment de passar a l'acció i per això us deixem diferents opcions que podeu anar provant per augmentar la dificultat progressivament:

En primer lloc, podeu tantejar el terreny amb una prova fàcil, es tracta de caminar per la línia recta posant un peu davant de l'altre i sense sortir-se. Quan el moviment en aquesta línia ja estigui ben controlat podeu provar amb les línies corbes i en zig-zag, pujant una miqueta més la dificultat. A més, podeu anar alternant la manera de caminar, demanant-los que ho facin de costat o, fins i tot, d'esquena o a peu coix!

Font: handsonaswegrow

Però com sabem que els vostres fills i filles són molt àgils, ens podem permetre pujar un grau més la dificultat del joc... Prepareu-vos per una estona divertida en família perquè anem a fer una carrera de culleres i ous (o pilotes, que no es trenquen! Un bon truc és fer-la amb paper d'alumini si no en teniu cap a casa). La dinàmica consisteix en què cada membre de la família es situa a l'inici d'una de les línies amb una cullera a la boca o a la mà i un ou damunt d'aquesta. L'objectiu és arribar al final de la línia sense sortir-se d'aquesta i intentant que l'ou o la pilota no caiguin. Per tal que el joc sigui cooperatiu i no competitiu podem explicar als infants que som un equip i només podem guanyar quan tothom, al seu ritme, hagi arribat a la meta. I si algú arriba abans pot aprofitar per donar molts d'ànims a qui encara es troba al camí!

Fonts: eurekakids

Font: eurekakids
 Esperem que us resulti divertit i que nosaltres ho puguem veure! 
Bon cap de setmana :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada