dijous, 11 de juny del 2020

DIJOUS 11 DE JUNY

BON DIA!! =)

Recordeu que fa unes setmanes vàrem anar a l'ambient de Divermates a mesurar amb les mans i els peus? Doncs avui volem anar una pas més endavant i convertir aquestes mans i aquests peus en centímetres i metres.

Per dur a terme l'activitat us demanem que rescateu les mans que vàreu pintar per mesurar els objectes, i si voleu també podeu emprar els mateixos objectes que vareu fer servir a l'anterior activitat. Ja els teniu localitzats? Doncs ara us demanem que els mesureu primer amb les mans o els peus, que segurament els petits i petites ja dominen, i una vegada ho hàgiu fet, introduïu el metre. 
Podeu parlar de què és un metre abans de començar a emprar-lo, i explicar als vostres fills i filles per a què serveix i com el podem emprar. Una vegada coneguin la teoria, podeu passar a mesurar els mateixos objectes i veure quants centímetres mesuren.

Una vegada tingueu els objectes mesurats amb el metre, podeu dibuixar a una fulla allò que heu mesurat i intentar escriure al costat el nombre de centímetres que us ha marcat el metre. Mireu aquesta feineta que he trobat. Podeu crear la vostra pròpia fent el dibuix i escrivint o copiant el nombre dels centímetres que mesura cada objecte.

Font: orientaciónandújar

Esperem que ens conteu com ha anat l'experiència de mesurar amb un metre!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada