dijous, 18 de juny del 2020

DIJOUS 18 DE JUNY

BON DIA!! =)

Ja fa oloreta a vacances d'estiu, la sentiu?

Sabem que està sent un final de curs molt diferent, però no per això anem a agafar aquestes vacances amb menys entusiasme. Per això, com que sabem que als nostres petits i petites els agraden molt els contes, avui us proposem una altra vegada l'activitat de contacontes en família!

La dinàmica és la mateixa de sempre, haureu d'elegir un conte: pot ser d'internet, un que tingueu a casa o bé un que improviseu de manera oral, i gaudir d'ell!

En aquest cas, us convidem a conèixer la història d'en Lucas i dels seus viatges a través de la lectura amb el conte "La montaña de libros más alta del mundo" de Rocio Bonilla. En aquesta ocasió ens el narra el canal de Youtube Cuéntame un cuento.


Com sabeu, aquest curs, hem començat a conèixer les inicials dels noms dels nostres companys i companyes, i ens hem apropat una mica a la lectoescriptura. Per això, durant aquestes vacances us convidem a seguir amb aquesta aproximació a les lletres.

Us proposem ensenyar als vostres fills i filles aquest conte que ens parla de la meravella d'endinsar-se en el món dels contes per viure mil experiències úniques.

Una vegada l'hàgiu llegit, poder proposar als vostres fills i filles una pluja d'idees per cercar quins contes els agraden més o de què els agradaria que parlessin aquests contes. Després us convidem a sortir a la llibreria que més a prop tingueu de casa i, junts, cerqueu contes o llibres il·lustrats d'aquestes temàtiques.

Sempre he pensat que la lectura i la passió pels contes o llibres s'ha de treballar des de molts petits, i com no, molt millor si ho fem en família!

Esperem haver deixat en vosaltres una mica d'aquesta passió que nosaltres sentim pels contes! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada