dimecres, 17 de juny del 2020

DIMECRES 17 DE JUNY

BON DIA!! =)

Ens ha contat un pardalet que molts i moltes ja esteu gaudint de les meravelloses platges de la nostra estimada illa. Ja sabeu que l'aprenentatge està present en tots els escenaris, per això durant aquest temps hem traslladat els ambients de la nostra escola a les vostres llars. Avui anirem una miqueta més lluny, us acompanyem a la platja amb l'ambient de Som constructors i minimons!  

De segur que ja us esteu imaginant de què va la cosa... Exacte! Anem a fer construccions amb un dels materials naturals que més beneficis aporten als infants: la sorra! 

Familia haciendo castillos de arena en la playa tropical blanca Foto Premium
Font: freepik

Sabíeu que jugar amb sorra és tota una experiència sensorial per als infants? Els moviments i la coordinació que precisen ajuden en el desenvolupament muscular i ossi de les mans dels petits. Quan fan servir la pala per fer un forat, per emplenar el cub, quan ajusten la pressió i la força necessària de les seves mans perquè els seus castells no caiguin estan exercitant la seva motricitat fina. 

Endavant, volem veure les vostres construccions de sorra! Poden ser castells o allò que us vingui de gust... la creativitat és un altre dels aspectes que fomenta aquest material!

Font: turistamagazine
Arena, Playa, Tortuga, Arena De La Playa, Verano
Font: pixabay
I perquè no? La sorra és un fabulós llenç per crear, dibuixant amb el dit o amb un pal i, fins i tot, per escriure. Aprofiteu per practicar l'escriptura del propi nom!

Un niño peludo está escribiendo el alfabeto inglés en la playa de arena blanca Foto Premium
Font: freepik

Gaudiu del bon temps i de la riquesa d'aprenentatge que ens ofereixen la sorra i l'entorn natural i no oblideu portar-vos un dels gelats casolans que vareu fer l'altre dia! :)


******************

Celebrem avui el darrer aniversari del curs, el del nostre company DANIEL!
Com sempre, volem dedicar-te aquesta cançó i esperem que gaudeixis molt del teu dia especial.



PER MOLTS D'ANYS DANIEL, T'ESTIMEM!!

No oblideu que encara tenim dos companys que han de fer anys durant l'estiu... estigueu atents al calendari perquè el 26 de juliol na LUCÍA ESTEBAN i el 12 d'agost n'ERIK celebraran els seus aniversaris i aquesta cançó serà per vosaltres! 

Així ja estareu tots i totes preparades per començar a la nova classe de 4 anyets :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada