dilluns, 8 de juny del 2020

DILLUNS 8 DE JUNY

BON DIA! =)

Avui dilluns, volem començar la penúltima setmana del curs amb energia positiva. Per això, anirem a l'ambient de psicomotricitat a fer una sessió de ioga! Voleu veure com vàrem fer ioga a l'aula de psico?


Per fer aquesta sessió necessitem posar-nos roba còmoda, cercar alguna cosa per posar en terra, com per exemple una estora, una tovallola o alguna altra cosa que ens pugui servir, i per últim, recordeu tenir a prop una ampolla d'aigua per anar hidratant-vos.

Ara que ja estem preparats us convido a escoltar el conte d'una papallona mentre practiquem postures de ioga. Mireu que divertit és!


Us ha agradat? Doncs si voleu, podeu entrar al canal de Youtube YOGIC. Allà trobareu molts més vídeos per aprendre a fer ioga jugant. 

A més, us deixo les pàgines del llibre d'il·lustracions de ioga que fem servir a classe per tornar a la calma quan venim del pati. Es diu "Yoga para pequeñines. El bichito" i és de Sarah Jane Hinder. La nostra postura preferida és la de l'abella, la vàrem aprendre els primers dies d'escola i no hem deixat de practicar-la!













Amb aquesta sessió de ioga avui podeu fer d'abelles, erugues, papallones, aranyes i insectes, no passa res si se us oblida algun. Això si, recordeu acabar la sessió amb la postura de les marietes, amb els ulls tancats i respirant profundament.

Esperem que gaudiu molt d'aquesta sessió de ioga i la repetiu tantes vegades com us vengui de gust!
També esperem les vostres fotos i vídeos fent ioga!

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Que emoción al ver a los peques felices, contentos, en el cole..... Grácias por compartir un trocito de lo que es un dia en el cole!le ha encantado verlo!
    El cuento del yoga le ha echo recordar y enseñarme la postura que había aprendido contigo, como poner las manos, para que sirve.. Etc.
    Muchas grácias Maria, eres una súper maestra!!!! Les has enseñado tanto en tan poco tiempo!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Emoción la mía cuando me decís estas cosas... Son momentos que no se van a volver a repetir pero que vamos a recordar siempre con mucho cariño. Han sido unos meses increíbles, os prometo que yo soy la que más ha aprendido durante este tiempo con ellos!! 💛

      Elimina