dimarts, 26 de maig del 2020

DIMARTS 26 DE MAIG

Good morning! How are you today?



Quan estem a l'escola sempre comencem les sessions d'anglès amb el "brain gym". Per això avui anem a repassar les parts del cos.


Us enrecordau d'aquesta cançó? Segur que si. Esteu atents i aneu-vos tocant les parts del cos que va dient (head, shoulders, knees, toes, eyes, ears, mouth, nose). Atenció que cada vegada ho canten més ràpid.


Per últim avui us proposo un joc, alguns ja el coneixeu. El joc es diu SIMON SAYS; heu de fer les accions que s'indiquen, però només si diu "SIMON SAYS" davant. Si no ho diu, ens hem de quedar quiets i no fer res. Així que esteu ben atents i a seguir les instruccions! Esper que us agradi!



See you next week!!😘❤

Després de la sessió d'anglès ens toca passar a música!

Bon dia famílies.
Espero que estigueu bé. Us torno a enviar aquestes tasques, que per suposat, ja sabeu que són totalment orientatives. En cas de no trobar-vos bé o preferir sortir a jugar, no us preocupeu. Gaudiu del bon temps i de la família, tot el que pugueu.
Una abraçada molt forta.
Peligros.

Iniciem amb l'audició "Let it go" per la qual necessitarem produir 4 sons diferents. Podem fer-ho, per exemple, de la següent manera:
  • Claves: palmades.
  • Triangle: palmades a taula.
  • Cascavells: palmades al pit.
  • Plats: palmades a les cames.

També podem fer-ho amb l'audició de Mozart "La flauta màgica".


Pel que fa a la interpretació musical avui treballarem la negra i les dos corxeres. Si teniu temps podeu fer aquest passeig musical.


Us deixo aquest vídeo on sona millor la música que a l'anterior per fer el passeig musical.


Per acabar la sessió podem fer la dansa de la cançó de Peret "Mig amic". Teniu un ventall?


Fins demà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada