dilluns, 25 de maig del 2020

DILLUNS 25 DE MAIG

BON DIA!! =)

Estrenem setmana amb una activitat molt divertida que traurà la vostra vena més artística... ens endinsem un dia més en l'ambient de Som artistes! Al llarg d'aquestes setmanes hem practicat diferents tècniques plàstiques i fins i tot hem creat el nostre propi material com plastilina casolana i pintura natural. Però avui volem aprofundir encara més en l'art visual, enllaçant l'art pictòric amb l'art escènic i fotogràfic.

Us enrecordeu d'aquella primera activitat telemàtica de l'ambient de som artistes? us vàrem proposar elegir l'obra que més agradés als vostres fills i filles per després reproduir-la amb pintura en un paper. Avui el procés és una mica paregut, però en aquesta ocasió us proposem imitar quadres, escultures o qualsevol obra artística amb el propi cos i plasmar-lo en una foto! Podeu cercar l'obra que més us agradi a internet o a casa i, si voleu, podeu emprar l'aplicació Google Arts & Culture per visitar diferents museus.

Una vegada elegida l'obra podeu dedicar un temps a cercar informació sobre el seu títol i autor si teniu ganes. Després, haureu de fer un profund treball d'observació: demaneu al vostre fill o filla què veu a la imatge, quins colors predominen, si surten persones quina roba o complements porten, quina és l'expressió de la cara i la postura corporal. Una vegada hàgiu recollit totes aquestes dades és moment de cercar per casa els elements necessaris per reproduir la imatge i de practicar l'expressió facial i corporal davant d'un mirall! Quan penseu que el teniu dominat ja podeu fer la foto per comparar-la amb l'obra original. Aquí teniu alguns exemples que us poden servir d'orientació. 

Com veieu, poden ser retrats individuals...

Font: cibercuba

O encara més divertits... en família!

Font: lavozdelmuro

Mireu, na Priscila i jo hem volgut escenificar l'art de Yayoi Kusama, una artista japonesa molt polifacètica que treballava diferents formats com la pintura, l'escultura i la performance seguint sempre un patró de cercles o punts que sorgien de visions que ella tenia des de molt petita.

Ara és el vostre moment... Amb quina obra ens sorprendreu? 
Esperem amb il·lusió les vostres fotos! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada